Ticinská sýrová omeleta

30 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
994 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
84 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozkvedláme se solí a pepřem a k tomu vmícháme nastrouhaný sýr. Na rozehřátém másle usmažíme postupně jednotlivé omelety, které při smažení neobracíme, ale pouze lehce natřásáme na pánvi, až je každá omeleta zespodu osmažená dorůžova.
  • 2
    Mezitím zvlášť podusíme na pánvi nadrobno nakrájenou cibuli s oloupanými rajčaty a horkou směsí potřeme omelety. Ty pak přeložíme na poloviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.