Tiramisu s třešněmi

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
6482 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
229 g
Sacharidy
1041 g
Vláknina
18 g
Cukr
605 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mascarpone, cukru, vanilkové dřeně vydlabané z lusků a griotky ušleháme pevný krém.
  • 2
    Do pohárů postavíme vždy 4 cukrářské piškoty a střídavě vršíme vrstvu krému a vrstvu omytých, vypeckovaných třešní. Vrchní vrstvu tvoří krém. Tiramisu přikryjeme fólií a necháme do druhého dne v chladničce.
  • 3
    Dezert vyjmeme z chladničky těsně před podáváním a povrch posypeme kakaem. Můžeme ozdobit třešněmi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.