Toasty ďábelské
40 min.
Ingredience
- 200gramůChléb toastový
- 100gramůSalám měkký
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 40gramůFeferony
- 120gramůRajčata
- 40gramůMáslo čerstvé
- 60gramůCibule
- 50gramůKečup
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky, feferonky bez jader posekáme nadrobno, salám s cibulí pokrájíme na nudličky, žampiony na plátky, sýr nastrouháme. V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme salám, žampiony, feferonky a rajčata. Promícháme a podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Přimícháme kečup, podle chuti osolíme a opepříme. V topinkovači opečeme nasucho krajíčky chleba, ďábelskou směs na ně rovnoměrně rozdělíme, posypeme sýrem a zprudka zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě. Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.