Toasty s ančovičkami
20 min.
Ingredience
- 2kusyBageta
- 4kusyRajčata
- 100gramůAnčovičky konzervované
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusŠalotka
- 2lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Bagety podélně rozkrojíme na poloviny a opečeme na rozpáleném grilu.
- 2Dvě omytá rajčata rozpůlíme, položíme řeznou stranou dolů na bagety a vydrhneme z nich dužinu. Semínka a slupky nepoužijeme. Bagety obložíme polovinou ančoviček.
- 3Zbylá rajčata nakrájíme na kolečka, poklademe na bagety a pokapeme olejem. Opepříme, posypeme nasekanou šalotkou a petrželkou a ozdobíme zbylými ančovičkami.
- 4Ihned podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.