Toasty s ančovičkami

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagety podélně rozkrojíme na poloviny a opečeme na rozpáleném grilu.
  • 2
    Dvě omytá rajčata rozpůlíme, položíme řeznou stranou dolů na bagety a vydrhneme z nich dužinu. Semínka a slupky nepoužijeme. Bagety obložíme polovinou ančoviček.
  • 3
    Zbylá rajčata nakrájíme na kolečka, poklademe na bagety a pokapeme olejem. Opepříme, posypeme nasekanou šalotkou a petrželkou a ozdobíme zbylými ančovičkami.
  • 4
    Ihned podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.