Toasty s feferonkami
25 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 1kusBageta
- 4kusyFeferony
- 1kusTymián čerstvý
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Olivový olej rozmícháme se solí. Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme připraveným olejem.
- 2Omyté feferonky podélně rozpůlíme a zbavíme semínek. Lusky poté rozsekáme na jemno a rozdělíme na bagetu.
- 3Krajíčky obložené bagety opečeme v silně vyhřáté troubě do zlatova.
- 4Hotové toasty posypeme lístky tymiánu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.