Toasty s játrovou pěnou
20 min.
Ingredience
- 200gramůChléb konzumní
- 120gramůPaštika játrová
- 30gramůMáslo čerstvé
- 40mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2gramyChilli koření mleté
- 20gramůCibule
- 20gramůOkurky nakládané
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
278 mg
Cukr
301 mg
Postup přípravy
- 1Chléb nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, která pak rozebereme na kroužky, kyselé okurky pokrájíme na nudličky.
- 2V pánvi rozpálíme olej a plátky chleba na něm opečeme z obou stran.
- 3Játrovou paštiku, změklé máslo a smetanu spolu vyšleháme, osolíme, opepříme, přidáme chilli koření a pěnu namažeme na toasty. Na povrchu ozdobíme kyselou okurkou a kroužky cibule a podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.