Toasty s pancettou, žampiony a sýrovou omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
58 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
12 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony s plochým kloboukem očistíme, klobouky použijeme a nožky odložíme. Potom nastrouháme čedar. Vezmeme dva krajíce toastového chleba a mírně je opečeme.
  • 2
    Klobouky žampionů na olivovém oleji po obou stranách opečeme a Odložíme je na papírové utěrky, které vsají přebytečný tuk. Na plátky nakrájenou pancettu dokřupava ogrilujeme. Opečené kloboučky žampionů rozložíme na krajíce bílého toustového chleba a na ně pak ogrilované plátky slaniny.
  • 3
    V misce smícháme žloutky s nastrouhaným sýrem, práškovou hořčicí a worcesterskou omáčkou, přimícháme šlehačku, směs podle chuti osolíme a opepříme a omáčkou pokryjeme povrch obložených toustů.
  • 4
    Vložíme pod gril, dozlatova zapečeme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 7. 2017
Toasty s pancettou, žampiony a sýrovou omáčkou
Skvělé 🙂