Toasty s treskou
23 min.
Ingredience
- 300gramůFilety z tresky tmavé
- 300gramůChléb toastový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 4gramySůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z tresčích filetů nakrájíme plátky veliké jako krajíček toastového chleba.
- 2V pánvi rozehřejeme lžíci másla, filety osolíme, opepříme a na másle osmahneme z obou stran.
- 3Plátky chleba opečeme v toastovači, na každý plátek položíme porci smažené tresky a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.