Toasty s uzeným lososem, slaninou a míchanými vejci

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve v míse rozmícháme vejce se solí a pepřem. Vejce potom v hrnci ve vodní lázni na másle mícháme do husta asi 6 minut, až jsou vejce hustá krémová. Hrnec sundáme a vmícháme do něj creme fraiche (kysanou smetanu)s bylinkami (nadrobno nasekaná petržel, nadrobno nakrájená pažitka, na jemno nasekaný kopr) a uchováme je teplá.
  • 2
    Na pánvi usmažíme dozlatova slaninu a necháme ji okapat.
  • 3
    U toastů odkrojíme kůrku a na toast položíme plátek lososa. Potom toast rozkrojíme na 3 široké plátky. Na ně ještě položíme na každý plátek slaniny.
  • 4
    Hotová vajíčka servírujeme teplá na talíři a k nim podáváme připravené toasty s lososem a slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.