Toasty se štičím masem
30 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKečup
- 1lžičkaSardelová pasta
- 250gramůŠtika obecná
- 8krajícůVeka
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
42 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky veky nebo toastového chleba opečeme na oleji dozlatova.
- 2Omyté porce štiky nakrájíme na malá filátka, osušíme je, osolíme a opečeme na oleji, až zcela změknou.
- 3Filátka položíme na toasty, pokapeme je kečupem a ozdobíme je máslem promíchaným se sardelovou pastou a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.