Tofu s houbami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku rozkrojíme podélně a odstraníme semínka. Nakrájíme ji na kostky a dáme osolenou do cedníku, necháme 10 minut okapat, sůl opláchneme studenou vodou a osušíme.
  • 2
    Tofu nakrájíme na kostky.
  • 3
    Rostlinný olej rozpálíme ve woku, přidáme tofu, zelené fazolky, kukuřičky a celer. Osmahneme. Přidáme pokrájené jarní cibulky, houby a zázvor a minutu smažíme.
  • 4
    Přimícháme žlutou fazolovou omáčku, okurku, sójovou omáčku, sherry a 2 lžíce vody. Smažíme cca minut, aby se zelenina obalila v omáčce.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.