Tofu s hráškem a houbami
25 min.
Ingredience
- 25gramůShiitake houby
- 450gramůSýr sójový - Tofu
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaZázvor mletý
- 100gramůHrášek
- 4lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 6lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vložíme čínské houby, zalijeme vroucí vodou, aby byly potopené a necháme 10 minut stát.
- 2Tofu pokrájíme na kostičky. Do další mísy dáme solamyl, přidáme tofu a promícháme.
- 3Ve woku rozehřejeme olej, vložíme do něj kostky tofu a smažíme 3 minuty. Poté vyndáme a necháme okapat. Necháme ve woku 2 lžíce oleje, přidáme nasekaný česnek, čínské houby a zázvor a smažíme 3 minuty.
- 4Přidáme tofu a hrášek. Prohříváme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.