Tokáň na pepři
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 750gramůHovězí maso zadní
- 3kusyRajčata
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1decilitrVíno bílé
- 2lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle.
- 2Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso, osolíme, okořeníme a osmahneme. Po chvíli přidáme oloupaná rajčata, přilijeme víno a dusíme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.