Topinambury s estragonem

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Topinambury očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme topinambury a zvolna smažíme, plátky občas obracíme. Zaprášíme troškou mouky, osmahneme, podlijeme vývarem, vínem, osolíme, opepříme, přisypeme estragon a vaříme přibližně 20 minut, kdy se tekutina částečně odpaří a šťáva trochu zhoustne.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.