Topinky pečené s bílkovým sněhem
28 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
38 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
42 mg
Cukr
904 mg
Postup přípravy
- 1Krajíce chleba namažeme lehce máslem a po obou stranách osmažíme, aby chleba jen mírně zezlátnul. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky, každý žloutek dáme zvlášť do šálku.
- 2V mezičase ušleháme pevný sníh, který rozdělíme na krajíce chleba. Uprostřed sněhu uděláme důlek, do kterého vyklopíme žloutek. Chléb osolíme, vložíme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě pečeme, až jsou bílky pevné.
- 3Podáváme posypané jemně posekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.