Topinky s bazalkovým pestem
11 min.
Ingredience
- 30gramůOříšky piniové
- 40gramůSýr Parmezán
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůBazalka
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 40gramůSýr Ementál (Primátor)
- 40gramůRajčata sušená sterilovaná
- 120gramůChléb toastový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
39 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači, do misky nasypeme na jemno posekanou bazalku, strouhaný Parmezán, piniové oříšky, prolisovaný česnek, zakápneme olivovým olejem a důkladně promícháme. Pestem pomažeme topinky, navrch položíme po jednom plátku sýra a jednom okapaném rajčeti.
- 2Vyskládáme na servírovací tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.