Topinky s česnekem
15 min.
Ingredience
- 500gramůChléb pšeničný (bílý)
- 20gramůČesnek
- 15gramůSůl
- 150gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Starší chléb nakrájíme na menší krajíčky.
- 2V horkém sádle je po obou stranách opečeme do křupava.
- 3Nakonec topinky potřeme česnekem a mírně je osolíme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Topinky s česnekem
Klasický způsob přípravy topinek. Topinky s česnekem nikdy neomrzí a proto je dělám docela často zejména v podzimním období, nebo při nachlazení. Česnek coby přírodní antibiotikum určitě zařazuji do jídelníčku v jakékoli podobě. Tyto topinky jsme si udělali k hovězímu tataráčku a chutnalo nám.