Topinky s hruškami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
48 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku a hrušky omyjeme a pokrájíme na drobnější kousky. Plátky chleba nasucho ogrilujeme dokřupava. Hermelín pokrájíme na plátky, Oříšky nasekáme na hrubší kousky.
  • 2
    Máslo rozpálíme na pánvi a osmažíme na něm cibulku po dobu 2 minut, poté přidáme hrušky a smažíme další dvě minuty. Přilijeme víno a povaříme 1 minutu, osolíme a opepříme. Poté odstavíme z plotny, poprášíme skořicí a necháme vychladnout.
  • 3
    Na ogrilované plátky chleba dáme plátky hermelínu a poté smažené hrušky. Posypeme oříšky a necháme prohřát do rozpuštění sýru nad grilem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.