Topinky s uzenou makrelou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka. Když je nasáklý, přidáme pepř, maso z uzené makrely, utřeme do husté hmoty, kterou ředíme postupně smetanou až do pěnové konzistence. Plátky toastového chleba namažeme ze spodní strany máslem, z druhé strany rybí pěnou, rozložíme do pekáče a prudce zapečeme v troubě. Ještě horké posypeme strouhaným sýrem a servírujeme ozdobené kolečkem rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.