Topinky s uzenou makrelou
40 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 30gramůRohlíky bílé
- 50mililitrůMléko polotučné
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůMakrela uzená
- 60mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůPetržel - nať
- 10krajícůChléb toastový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka. Když je nasáklý, přidáme pepř, maso z uzené makrely, utřeme do husté hmoty, kterou ředíme postupně smetanou až do pěnové konzistence. Plátky toastového chleba namažeme ze spodní strany máslem, z druhé strany rybí pěnou, rozložíme do pekáče a prudce zapečeme v troubě. Ještě horké posypeme strouhaným sýrem a servírujeme ozdobené kolečkem rajčete a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.