Topinky s vařeným česnekem a kapustou
27 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
382 mg
Postup přípravy
- 1Do rendlíku nalijeme vodu, osolíme, přidáme 3 celé stroužky česneku a přivedeme k varu, přisypeme natrhané listy kapusty a vaříme doměkka.
- 2Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, olivovým olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Kapustu s česnekem scedíme, necháme vychladnout a rozmačkáme. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem, naneseme rovnoměrně na horké topinky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.