Topinky s vařeným česnekem a kapustou

27 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
382 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme vodu, osolíme, přidáme 3 celé stroužky česneku a přivedeme k varu, přisypeme natrhané listy kapusty a vaříme doměkka.
  • 2
    Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, olivovým olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Kapustu s česnekem scedíme, necháme vychladnout a rozmačkáme. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem, naneseme rovnoměrně na horké topinky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.