Tortillitas de camerones

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
41 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme obě mouky s mletou paprikou, uprostřed uděláme důlek, vlijeme ušlehaná vejce a spojíme s moukou. Přilijeme 60 ml vody, zpracujeme těsto. Přidáme na drobno nasekanou jarní cibuli, petrželku, vyloupané garnáty a sůl, 30 minut necháme stát.
  • 2
    V pánvi rozpálíme na středním plameni olej, z těsta vytvoříme menší placičky a osmahneme z obou stran do zlatova. Vyjmeme a necháme na ubrousku okapat. Těsto vystačí na zhruba 20 placiček.
  • 3
    Podle chuti osolíme a podáváme horké s dílky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.