Toskánský chlebový salát Panzanella

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ciabattu nakrájíme na kostky a vsypeme do mísy. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a oloupanou, na špalíčky nakrájenou salátovou okurku. Podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme octem a olejem. Vše dobře promícháme a necháme 30-40 minut proležet. Během marinování salát nejméně 2x promícháme.
  • 2
    Před podáváním posypeme salát nasekanou petrželkou a lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.