Tresčí brodet s medem
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůBrambory
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceSůl
- 1decilitrOlej olivový
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Tresku vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme na větší kusy.
- 2Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na plátky.
- 3Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a v hlubší pánvi ji zpěníme na rozpáleném oleji. Na cibuli položíme porce ryby a spolu s cibulí je osmažíme ze všech stan dozlatova.
- 4Na osmaženou tresku položíme kolečka brambor, přidáme sůl, 1 lžíci rajčatového protlaku, 1 lžíci medu a zalijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20-30 minut do změknutí brambor a ryby.
- 5Hotovou tresku dosolíme podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.