Tresčí brodet s medem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme na větší kusy.
  • 2
    Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na plátky.
  • 3
    Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a v hlubší pánvi ji zpěníme na rozpáleném oleji. Na cibuli položíme porce ryby a spolu s cibulí je osmažíme ze všech stan dozlatova.
  • 4
    Na osmaženou tresku položíme kolečka brambor, přidáme sůl, 1 lžíci rajčatového protlaku, 1 lžíci medu a zalijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20-30 minut do změknutí brambor a ryby.
  • 5
    Hotovou tresku dosolíme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.