Tresčí filé s čedarem a rajčaty
45 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůSýr Čedar
- 2lžičkyHořčice Bornier - hrubozrnná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyRajčata
- 4lžíceCréme fraiche
- 600gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
740 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Máslem vymažeme 4 zapékací misky a předehřejeme troubu na 200°C.
- 2Nastrouhaný čedar, hrubozrnnou hořčici a crème fraîche neboli hustou kysanou smetanu smícháme.
- 3Do každé vymazané zapékací misky položíme kousek tresčího filé (1 ks o váze asi 150g), osolíme, opepříme, poklademe plátky rajčat a zalijeme sýrovou směsí. Pečeme 25 minut v horní části trouby, sýr se roztaví a zezlátne, ryba bude propečená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.