Tresčí filé s čedarem a rajčaty

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
740 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslem vymažeme 4 zapékací misky a předehřejeme troubu na 200°C.
  • 2
    Nastrouhaný čedar, hrubozrnnou hořčici a crème fraîche neboli hustou kysanou smetanu smícháme.
  • 3
    Do každé vymazané zapékací misky položíme kousek tresčího filé (1 ks o váze asi 150g), osolíme, opepříme, poklademe plátky rajčat a zalijeme sýrovou směsí. Pečeme 25 minut v horní části trouby, sýr se roztaví a zezlátne, ryba bude propečená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.