Tresčí filé s křenovou šlehačkou
50 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 50gramůKřen
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyCitrony
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceKopr čerstvý
- 800gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Vápník
145 mg
Postup přípravy
- 1Porce filé omyjeme, potřeme olejem a grilujeme v rozehřátém grilu po obou stranách.
- 2Nastrouhaný křen smícháme s ušlehanou smetanou.
- 3Grilované porce filé upravíme na listy hlávkového salátu, pokapeme citronovou šťávou vymačkanou z jednoho citronu, osolíme, posypeme nasekaným koprem a petrželkou a ozdobíme dílkem citronu. Přidáme dávku křenové šlehačky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.