Tresčí filé s křenovou šlehačkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Vápník
145 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé omyjeme, potřeme olejem a grilujeme v rozehřátém grilu po obou stranách.
  • 2
    Nastrouhaný křen smícháme s ušlehanou smetanou.
  • 3
    Grilované porce filé upravíme na listy hlávkového salátu, pokapeme citronovou šťávou vymačkanou z jednoho citronu, osolíme, posypeme nasekaným koprem a petrželkou a ozdobíme dílkem citronu. Přidáme dávku křenové šlehačky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.