Tresčí paštika
40 min.
Ingredience
- 600gramůTreska bezvousá
- 1litrVývar zeleninový
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceTvaroh měkký bez tuku
- 1lžíceBazalka
- 1lžičkaEstragon
- 1lžičkaKoriandr čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
235 mg
Postup přípravy
- 1Tresku bezvousou uvaříme v zeleninovém vývaru vhodném k pošírování. Vařenou tresku potom rozmixujeme a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a s měkkým tvarohem. Podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme nasekané bylinky. Směs rozdělíme do zapékacích formiček a 20 minut povaříme ve vodní lázni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.