Treska Bercy
50 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 30gramůMáslo čerstvé
- 80gramůŠalotka
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 200mililitrůVíno bílé
- 200mililitrůVoda pitná
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
189 mg
Cukr
630 mg
Postup přípravy
- 1Ryby dobře očistíme a na páteři nařízneme.
- 2Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Během pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.
- 3Porce na talířích posypeme čerstvou posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.