Treska Bercy

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
189 mg
Cukr
630 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dobře očistíme a na páteři nařízneme.
  • 2
    Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Během pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.
  • 3
    Porce na talířích posypeme čerstvou posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.