Treska královská pečená s hořčicí a kapary

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
388 mg
Cukr
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo s hořčicí utřeme dohladka. Přidáme nadrobno nasekané kapary, ochutíme solí, drceným pepřem a důkladně promícháme.
  • 2
    Směs rozetřeme na očištěné porce ryby a poprášíme paprikou. Filety vložíme do zapékací mísy a zakryjeme potravinářskou fólií tak, aby jeden z rohů zůstal odkrytý.
  • 3
    Pečeme v mikrovlnné troubě 5-7 minut, dokud maso nezkřehne. Necháme alespoň 2 minuty zakryté odpočinout a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.