Treska královská pečená s hořčicí a kapary
30 min.
Ingredience
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1lžíceKapary
- 1kilogramTreska aljašská
- 0,25lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
388 mg
Cukr
15 mg
Postup přípravy
- 1Máslo s hořčicí utřeme dohladka. Přidáme nadrobno nasekané kapary, ochutíme solí, drceným pepřem a důkladně promícháme.
- 2Směs rozetřeme na očištěné porce ryby a poprášíme paprikou. Filety vložíme do zapékací mísy a zakryjeme potravinářskou fólií tak, aby jeden z rohů zůstal odkrytý.
- 3Pečeme v mikrovlnné troubě 5-7 minut, dokud maso nezkřehne. Necháme alespoň 2 minuty zakryté odpočinout a poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.