Treska marinovaná v limetkové šťávě

30 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu opláchneme, osušíme a odstraníme případné kosti. Nakrájíme na kostičky velké cca 1 cm, vložíme do velké mísy a promícháme s limetkovou šťávou. Zakryjeme a necháme 6-8 hodin marinovat v lednici. Mezitím maso občas obrátíme.
  • 2
    Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme jadérka. Nakrájíme na malé kousky. Chilli papričky očistíme a bez semínek nasekáme najemno. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme.
  • 3
    K rybě přidáme rajčata, chilli, cibuli, nasekaný koriandr, ochutíme solí a pepřem. Důkladně promícháme a před podáváním necháme ještě 15 min odležet při pokojové teplotě. Jako přílohu použijeme např. čerstvý bílý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.