Treska na anglický způsob

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou tresku naporcujeme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou. Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 15 minut, vyndáme z vody, osolíme, opepříme a necháme v teple. Do téže vody vložíme očištěný a pokrájený pastiňák, vodu osolíme a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na talířích upravíme porce tresky, obložíme vařeným pastiňákem a vařenými bramborami, vše ještě zalijeme rozpuštěným máslem. Posypeme posekanou petrželkou a kostičkami uvařeného vejce natvrdo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.