Treska na kopru
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCeler bulvový
- 2decilitryVíno bílé
- 1kusCitrony
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 800gramůTreska aljašská
- 0,5šálekKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky, osolíme a opepříme.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a na pekáčku na rozehřátém másle ji osmahneme. Vložíme připravenou tresku, zakapeme citronovou šťávou a pečeme asi 5 minut.
- 3Potom přisypeme oloupaný, na nudličky nakrájený celer, podlijeme vínem a pečeme dalších 10-15 minut. Nakonec krátce před dopečením posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.