Treska na kysaném zelí

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
35 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, poté přidáme kysané zelí, vývar, kmín, jalovec a bobkový list. Dusíme na mírné teplotě asi 20 minut. Tresku nakrájíme na pruhy a okořeníme solí a pepřem. Poté zelí přemístíme do zapékací misky a na něj položíme maso. Rozmícháme žloutky, zakysanou smetanu a nasrouhaný ementál, směsí vše přelijeme a v předehřáté troubě pečeme 15 minut při 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.