Treska nasolená na celeru
50 min.
Ingredience
- 250gramůTreska aljašská
- 1lžíceOlej rostlinný
- 4kusyŠalotka
- 2stroužkyČesnek
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1,5decilitryVývar rybí
- 2lžíceEstragon
- 2lžíceKapary
- 50gramůOříšky piniové
- 3kusyCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pod studenou tekoucí vodou důkladně omyjeme nasolenou tresku, necháme okapat a odstraníme veškerou kůži a kosti. Vytřeme ji do sucha a pokrájíme na kusy. Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme na něm pokrájené šalotky a česnek, přidáme pokrájený celer a dvě minuty smažíme, přidáme vývar a pokrájená rajčata. Směs přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme rybu a vaříme, dokud nebude měkká. V předehřátém grilu opražíme piniová semínka, aby byla do zlatova. Vmícháme do pánve kapary, estragon a piniová semínka a vše prohřejeme. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.