Treska obalovaná v sýrovém těstíčku
25 min.
Ingredience
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceZakysaná smetana
- 2lžíceSýr Parmezán
- 2lžíceOlej olivový
- 40gramůMáslo čerstvé
- 600gramůTreska skvrnitá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
143 mg
Cukr
385 mg
Postup přípravy
- 1Omyjeme a osušíme rybí plátky, osolíme je a opepříme. Potom je obalíme v mouce.
- 2V misce rozšleháme vejce a přimícháme zakysanou smetanu a nastrouhaný parmezán. Plátky ryb obalíme v těstíčku.
- 3Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obalenou rybu v něm osmažíme po každé straně 4 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.