Treska pečená s krevetami

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
32 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
856 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky osolíme, opepříme, žampiony nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. V pánvi na másle podusíme cibuli s žampiony, pekáček vytřeme olejem, přiložíme ryby, posypeme cibulí se žampiony, podlijeme vínem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Přisypeme loupané krevety bez hlav a dopečeme ještě 5 minut.
  • 2
    Upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.