Treska po burgundsku

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme omáčku - rozpálíme v hrnci lžíci oleje a 15g másla, přidáme nakrájenou cibuli, 55g nakrájené slaniny, nakrájené žampiony a 15 minut smažíme. Poprášíme moukou a minutu smažíme.
  • 2
    Přilijeme červené víno a vývar, přidáme bylinky, pepř a 30 minut za občasného míchání dusíme.
  • 3
    Nakládané cibulky ponoříme na 2 minuty do vroucí vody. Necháme okapat a zbavíme slupky.
  • 4
    V další pánvi rozpálíme zbytek oleje a 15g másla a osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme zbytek slaniny a smažíme dokřupava. Odstavíme.
  • 5
    Nakrájené rybí maso na kostičky minutu smažíme ze všech stran.
  • 6
    Rozpálíme zbytek másla a smažíme 3 minuty žampiony v celku.
  • 7
    Omáčku nalijeme do hrnce, přidáme cibulku a slaninu a 10 minut povaříme.
  • 8
    Přidáme tresčí maso a žampiony a vaříme, dokud není maso hotové.
  • 9
    Ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.