Treska po indonésku
25 min.
Ingredience
- 4plátkyTreska aljašská
- 1kusCitronová tráva
- 1kusCibule červená
- 2kusyChilli paprička
- 1lžičkaZázvor mletý
- 0,5lžičkaKurkuma
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 8lžicKokosové mléko
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
398 mg
Postup přípravy
- 1Plátky tresky opláchneme a osušíme. Vnější listy z citronové trávy odstraníme, stonek pokrájíme na malé kousky. Do mixéru vložíme cibuli, česnek, citronovou trávu, kurkumu, zázvor, sůl, pepř, citronovou šťávu, máslo a kokosové mléko. Vše rozmixujeme.
- 2Rybí plátky dáme do nekovové misky, přelijeme kokosovou směsí a obrátíme, aby se pokryly z obou stran.
- 3Rybí plátky grilujeme 15 minut, jednou otočíme. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.