Treska po indonésku

25 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
398 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky tresky opláchneme a osušíme. Vnější listy z citronové trávy odstraníme, stonek pokrájíme na malé kousky. Do mixéru vložíme cibuli, česnek, citronovou trávu, kurkumu, zázvor, sůl, pepř, citronovou šťávu, máslo a kokosové mléko. Vše rozmixujeme.
  • 2
    Rybí plátky dáme do nekovové misky, přelijeme kokosovou směsí a obrátíme, aby se pokryly z obou stran.
  • 3
    Rybí plátky grilujeme 15 minut, jednou otočíme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.