Treska po srbsku

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
73 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
650 mg
Cukr
418 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné tresky nakrájíme na porce a osolíme.
  • 2
    Žloutky s pivem našleháme do pěny, přidáme mouku, sůl a vymícháme těstíčko.
  • 3
    Porce ryby namáčíme do těstíčka a pečeme je na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Vyjmeme a urovnáme na nahřátou mísu.
  • 4
    Rozmícháme majonézu s kořením, solí a kečupem, dohladka vymícháme a přilijeme víno a trochu worcesteru. Omáčkou přelijeme upečené porce ryb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.