Treska po srbsku
35 min.
Ingredience
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůVíno bílé
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceKečup
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůTreska mražená
- 1lžičkaSůl
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
73 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
650 mg
Cukr
418 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné tresky nakrájíme na porce a osolíme.
- 2Žloutky s pivem našleháme do pěny, přidáme mouku, sůl a vymícháme těstíčko.
- 3Porce ryby namáčíme do těstíčka a pečeme je na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Vyjmeme a urovnáme na nahřátou mísu.
- 4Rozmícháme majonézu s kořením, solí a kečupem, dohladka vymícháme a přilijeme víno a trochu worcesteru. Omáčkou přelijeme upečené porce ryb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.