Treska s bylinkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dobře očistíme, nařízneme na hřbetu a vyndáme páteř. Tresky osolíme, opepříme i zevnitř, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme bylinkami, zakapeme šťávou z půlky citronu, podlijeme vínem, vodou a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
  • 2
    Porce ryby na talíři posypeme posekanou petrželkou a ozdobíme plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.