Treska s bylinkami II

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli a šalotku nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanými bylinkami.
  • 2
    Filety z tresky rozdělíme na 4 čtverce alobalu. Maso osolíme, opepříme a na každý filet položíme čtvrtku očištěné papriky, posypeme vrstvou bylinek s cibulí a šalotkou a přidáme pálivou papričku. Zakapeme citronovou šťávou a balíčky dobře uzavřeme.
  • 3
    Pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 210°C asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.