Treska s cibulí
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1000gramůTreska aljašská
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 2kusyRohlíky bílé
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tresku zbavíme kůže, omyjeme, pokapeme octem a naporcujeme. Porce chvíli podusíme na lžíci másla.
- 2Měkké maso vykostíme a po vláknech rozdělíme na kousky. Vložíme je na plochou mísu, polijeme šťávou z ryby a poklademe na kroužky nakrájenou, osmaženou cibulí. Pokrm obložíme na kolečka nakrájenými, na másle osmaženými rohlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.