Treska s gratinovaným květákem
45 min.
Ingredience
- 400gramůTreska aljašská
- 100gramůSýr krémový
- 10mililitrůOmáčka rybí
- 5gramůPepř černý mletý
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 700gramůKvěták
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C. Čistý a rozebraný květák uvaříme doměkka, nejlépe v páře. Stejně tak uvaříme i rybu. Růžičky květáku a kousky ryby promícháme spolu s čerstvým sýrem a ochutíme solí a pepřem. Směs vložíme do zapékací formy, posypeme strouhaným sýrem a 15 minut zapečeme dozlatova. Servírujeme zakápnuté rybí omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.