Treska s kozím sýrem a houbami
50 min.
Ingredience
- 300gramůTreska aljašská
- 2kusyCeler řapíkatý
- 160gramůSýr kozí
- 1lžíceOřechy vlašské
- 1hrstHroznové víno
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 160gramůLišky čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusMrkev kořen
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté, osušené porce tresky osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na pánvi na oleji.
- 2Lišky spolu s očištěnou, nakrájenou mrkví a řapíkatým celerem chvíli podusíme na másle, osolíme a okořeníme snítkou tymiánu.
- 3Porce tresky upravíme na talíře a podáváme se směsí z hub a čerstvým kozím sýrem ozdobeným ořechy a hroznovým vínem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.