Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou

40 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
80 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.
  • 2
    V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.
  • 3
    Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.