Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou
40 min.
Ingredience
- 200gramůAljašská Treska filé LIDL
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaKoření mexické
- Mražená zelenina
- 250gramůZeleninová směs mexická - Bonduel
- 0,5lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaKoření mexické
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
80 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.
- 2V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.
- 3Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.