Treska s mořskou řasou a krevetami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
270 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Rybu pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a na nepřilnavé pánvi nasucho, zprudka opečeme z obou stran cca 1minutu.
  • 3
    Poté vložíme rybu do zapékací mísy, přidáme bílé víno, anýzovku, smetanu, máslo, řasy wakame a oloupané krevety a v troubě asi 10min zapečeme.
  • 4
    Po vyjmutí necháme cca 2minuty odpočívat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.