Treska s mořskou řasou a krevetami
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 3lžíceLikér anýzový
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej olivový
- 250mililitrůVíno bílé
- 200gramůŘasa Wakame
- 100gramůMáslo čerstvé
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 250gramůKrevety tygří - loupané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
270 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180C.
- 2Rybu pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a na nepřilnavé pánvi nasucho, zprudka opečeme z obou stran cca 1minutu.
- 3Poté vložíme rybu do zapékací mísy, přidáme bílé víno, anýzovku, smetanu, máslo, řasy wakame a oloupané krevety a v troubě asi 10min zapečeme.
- 4Po vyjmutí necháme cca 2minuty odpočívat a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.