Treska s rajčatovou omáčkou
25 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej olivový
- 2lžičkyCukr třtinový
- 2lžičkyTymián sušený
- 700gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
4 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozpálíme olej a dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.
- 2Poté za stálého míchání přidávíme cukr, tymián, sójovou omáčku a nasekaná rajčata. Přivedeme k varu, cca 5min provaříme a poté do omáčky vložíme osolené filé.
- 3Dusíme cca 10min, ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.