Treska s tymiánem

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
504 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozpustíme v misce v mikrovlnné troubě. Omyté filety z tresky osolíme, opepříme a rozložíme do vhodné ploché nádoby. Zakapeme citronovou šťávou a máslem, posypeme oloupanou, nasekanou cibulí a tymiánem. Přikryté dusíme při plném výkonu v mikrovlnné troubě 8-9 minut. Necháme dojít pod pokličkou ještě 5 minut. Hotovou tresku podle chuti přisolíme a opepříme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.