Treska s tymiánem
25 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaTymián sušený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
504 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Máslo rozpustíme v misce v mikrovlnné troubě. Omyté filety z tresky osolíme, opepříme a rozložíme do vhodné ploché nádoby. Zakapeme citronovou šťávou a máslem, posypeme oloupanou, nasekanou cibulí a tymiánem. Přikryté dusíme při plném výkonu v mikrovlnné troubě 8-9 minut. Necháme dojít pod pokličkou ještě 5 minut. Hotovou tresku podle chuti přisolíme a opepříme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.