Treska se špenátem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, zbylé posekáme nahrubo.
  • 2
    Tresku povaříme v osolené vodě 10 minut a stáhneme z kůže.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme špenát, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku a orestujeme 2 minuty. Špenát i s máslem vlijeme do pekáčku, na něj položíme tresku, zalijeme bešamelem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.
  • 4
    Pečeme v předehřáté troubě 12 až 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.