Treska se švestkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované švestky nakrájíme na osminky a společně s jarními cibulkami nakrájenými na kroužky krátce orestujeme na oleji, přidáme cukr a ještě krátce opečeme. Ochutíme calvadosem, chvíli za stálého míchání opékáme a odstavíme.
  • 2
    Krevety osmahneme na másle, přidáme citrónovou šťávu, kopr, smetanu a omáčku mírně zredukujeme.
  • 3
    Filety osolíme, opepříme, ochutíme citrónovou šťávou a opečeme na horkém oleji. Pak na ně položíme krevety a zapečeme několik minut v troubě. Na talíře rozložíme švestky, na ně tresku, doplníme koprem a plátky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.