Treska se zeleninou na pivu
45 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 80gramůCeler bulvový
- 80gramůMrkev kořen
- 80gramůPetržel kořen
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tresku osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno.
- 2Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a promícháme. Přidáme tresku a osmažíme. Poté přilijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.